bărbat prins la volan fără permis de conducere pe tronsonul de autostradă sibiu-boița
FOTO: arhivă

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi au efectuat mai multe controale în perioada 6-12 martie pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe autostrăzile din România. Aceștia au identificat un număr semnificativ de nereguli în rândul șoferilor și au aplicat un total de 2.411 sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat legislația în vigoare.

Un șofer a fost prins de poliție circulând pe autostrada Sibiu-Boișa fără a deține permis de conducere. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostradă A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie.

„La data de 9 martie a.c., în jurul orei 21.00, un bărbat a condus un autoturism, pe tronsonul de autostradă A1, situat între Boiţa şi Sibiu, iar în urma verificărilor efectuate de către poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostradă A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva în bazele de date ale Poliţiei Române s-a constatat faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie” potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În consecinţă, poliţia a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Este important să respectăm regulile de circulaţie şi să deţinem toate documentele necesare pentru a putea conduce un autovehicul în mod legal şi în siguranţă.

Acţiunile poliţiştilor Brigăzii Autostrăzi vor continua şi în perioada următoare, transmit reprezentantii IGPR.

Ultima oră

Comentariul meu