acționarul principal de la fc hermannstadt, optimist -ștefan băcilă: ”nu îmi fac griji în play-out. am încredere în echipă”

Acționarul principal al echipei FC Hermannstadt, Ștefan Băcilă nu are emoții în play-out și este convins că jucătorii sibieni nu vor avea probleme în privința retrogradării.

Șeful clubului sibian regretă doar că Hermannstadt a fost foarte aproape de a prinde locul 11, însă golul egalizator al Chindiei cu Voluntari a dus echipa ardeleană pe 13 la finalul sezonului regular, fapt care i-a rezervat și un program mai dificil în play-out. ”Era minunat să jucăm acasă cinci meciuri, acum vom avea doar patru partide la Sibiu. Însă, eu nu am nicio emoție în play-out, am încredere deplină în băieți și antrenori. Chiar mă gândesc că putem fi pe locurile 1 sau 2 la final de play-out și e ceva normal, cât timp putem fi în play-off cu cele nouă puncte care ni s-au luat” a precizat Băcilă.

Jucătorii, la un pas de bonusurile pentru play-off

Un egal joi în ultimul meci din sezonul regular, Sepsi – FC U Craiova va duce clubul sibian în poziția de plăti jucătorilor și antrenorilor bonusurile pentru play-off. Ștefan Băcilă spune că se va respecta fiecare clauză din contracte. ”Sunt contracte cu clauze la fiecare jucător, antrenor. Dani Coman a spus că se vor plăti bonusurile dacă echipa, cu cele 9 puncte obținute pe teren ar fi fost în play-off și noi vom respecta acest lucru. Este firesc, pentru că e munca echipei” a explicat acționarul principal al clubului pe pe malul Cibinului.

Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova, de pe 29 ianuarie, a fost oprită după 27 de minute de joc de către arbitrul Andrei Chivulete, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni. Meciul a fost reprogramat de Comisia de Apel joi, 16 martie, de la ora 21:00, pe Sepsi Arena. Dacă disputa se încheie remiză, FC U Craiova are 42 de puncte, tot câte ar fi avut și Sibiul fără penalizare, dar trupa lui Măldărășanu avea avantajul meciurilor directe.

Oferte doar din străinătate pentru Paraschiv și Opruț

Pentru internaționalii din lotul Sibiului, Paraschiv sau Opruț a apărut interesul și din alte părți. ”Oferte avem din toate părțile, dar noi trebuie să ne concentrăm să jucăm fotbal și vom vedea ce va fi la vară. Au apărut și alte cluburi interesate, dar numai din străinătate avem ofertele” a mai spus Ștefan Băcilă,  directorul Terra Building Sibiu.

  1. acționarul principal de la fc hermannstadt, optimist -ștefan băcilă: ”nu îmi fac griji în play-out. am încredere în echipă”

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu