video alexandru weber vrea o cisnădie mai puternică în sezonul viitor - ”ne-am axat pe reconstrucția echipei”

Învinsă categoric duminică în deplasare de Rapid București, scor 26-36, Măgura Cisnădie a coborât pe locul 10 în clasament, dar nu are emoții în privința menținerii în prima ligă. La finalul jocului din Capitală, antrenorul echipei sibiene a acuzat erorile din faza de atac, care s-au transformat în goluri ușoare pentru campioana Rapid.

”Am pierdut meciul pe contraatac, Rapidul cred că a marcat 15, 16 goluri pe contraatac, noi am dat foarte multe mingi la intercepție și acolo cred că s-a făcut diferența. La atacuri poziționale, cred  că am fost pe acolo, ambele echipe” a spus Alexandru Weber.  Echipa sibiană este pe locul 10 în campionat, cu șase puncte avans față de primul loc care duce la baraj.

Tehnicianul Măgurii spune că s-a axat în iarnă pe reconstrucția unei echipe capabile să se bată din nou la cupele europene. ”După patru ani în care am fost tot timpul sus, trebuia să vină și un an în care să ne  reconstruim echipa și să vedem ce facem pentru sezonul viitor, pe ceea ce ne-am și axat în acest moment. Vrem să jucăm cât de bine se poate până la final” a mai spus tehnicianul Măgurii.

Cisnădie a perfectat cinci transferuri pentru sezonul viitor: interii stânga Emilia Galinska (Zaglebie Lublin) și Ilda Kepic (Buducnost Podgorica), portarii Marina Rajcic (Siofok) și Marta Batinovic (Gloria Buzău) și interul dreapta Natalya Vasileuskaya (Gloria Buzău).

Ultima oră

Comentariul meu