trei șoferi băuți, prinși în weekend la volan în rășinari, agnita și șelimbăr
Foto Arhivă

Trei șoferi s-au ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Aceștia au fost depistați în weekend de oamenii legii în Rășinari, Agnita și Șelimbăr. 

Unul dintre șoferi a fost depistat în Rășinari la primele ore ale dimineții. „La data de 10 martie a.c., în jurul orei 07,00, în localitatea Rășinari, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Andrei Șaguna de către un localnic în vârstă de 43 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, cercetările continuă în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În aceeași zi, în jurul orei 18:30, pe raza orașului Agnita, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Bacău. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat,bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În 11 martie, în jurul orei 05:00, pe Prelungirea Mihai Viteazu din localitatea Șelimbăr, testarea alcoolscopică a șoferului unui autoturism a indicat un rezultat de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu