pericol pe șosele - trei bărbați fără permis, prinși la volan în județul sibiu
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat, în weekend, pe șoselele din județ, trei bărbați fără permis de conducere. Cu toții s-au ales cu dosar penal. 

Primul bărbat a fost depistat în 10 martie, în jurul orei 19:30, pe raza localității Cârțișoara. „Polițiștii rutieri au depistat un localnic în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept. Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Ziua următoare, în jurul orei 09:45, pe DJ 142J, în localitatea Șeica Mică, polițiștii rutieri au depistat un alt tânăr care conducea un autoturism deși nu figurează ca deținător al acestui drept. Astfel, pe numele celui aflat la volan, în vârstă de 23 de ani, din județul Alba, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

În 12 martie, în jurul orei 21:00, pe raza localității Turnu Roșu, polițiștii rutieri au depistat un sibian în vârstă de 26 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept. Pe numele sibianului s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu