foto: bărbat prins sub un utilaj în timp ce repara șinele de tren la veștem

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost transportat la spital după ce, în cursul zilei de luni, în timp ce efectua lucrări de întreținere la șinele de tren din zona cimitirului din Veștem, a fost prins sub un utilaj. Din fericire, omul a scăpat cu viață. 

Un accident de muncă a avut loc, luni, în localitatea Veștem, în zona cimitirului din localitate. Un bărbat care repara șinele de tren din această zonă a fost prins sub un utilaj. Colegii lui au sunat de urgență la 112.

foto: bărbat prins sub un utilaj în timp ce repara șinele de tren la veștem

„Două echipaje SMURD dinte care unul cu medic, o autospecială de stingere și una de descarcerare au intervenit de urgență în localitatea Veștem în zona Cimitirului, lângă calea ferată. O persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 54 de ani, care efectua lucrări de întreținere la sinele de tren, a fost prinsă sub un utilaj”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Echipajele de descarcerare au intervenit și l-au extras pe bărbat. Din fericire, omul a scăpat cu viață. El a fost predat echipajelor medicale pentru asistență medicală. „Bărbatul a suferit un traumatism la picior fiind transportat la UPU Sibiu conștient, pentru investigații suplimentare”, adaugă Ștefan.

Ultima oră

Comentariul meu