video măgura, învinsă clar de rapid - cisnădia a coborât pe locul 10

Măgura Cisnădie a pierdut sâmbătă la scor, 26-36 în deplasare, cu Rapid București, meci care a contat pentru etapa 18 din Liga Florilor. 

Noul antrenor al Rapidului, danezul Kim Rasmussen a debutat cu dreptul, reușind o victorie concludentă contra Măgurii.  Trupa lui Alex Weber a ținut ritmul până în minutul 14, când tabela arăta egalitate, scor 5-5. Calificată în optimile Ligii Campionilor, Rapid a apăsat pe pedală și s-a dus la 10-5 în minutul 17.  Pe final de repriză, Cisnădie a reintrat în joc, iar la pauză Rapid conducea cu 15-13.

De la 22-18 în minutul 37, însă, Măgura a picat complet și Rapidul s-a distanțat, câștigând la o diferență mare. S-a terminat 36-26 pentru giuleștence, care aveau mare nevoie de puncte în lupta pentru a prinde locul 2, care le poate duce în sezonul următor al Ligii Campionilor.

”A fost un meci greu, așa cum ne așteptam, publicul și-a spus și el cuvântul, din păcate multitudinea de ratări din situații de unu la unu cu portarul, a făcut diferența” a spus coordonatorul de joc al Măgurii, Vali Bardac.

În schimb, Măgura a coborât o poziție în clasament și este pe 10, cu 19 puncte din 18 jocuri.  Trupa lui Alexandru Weber are șase puncte avans fața de ocupanta locului 11, poziție care duce la barajul de supraviețuire.

Măgura: Măzăreanu, Pașca – Caliskan 8, Roșu 6, Bardac 5, Neagu 2, Gariaeva 2, Tătar 2, Gjorgjijevska 1, Guarieiro, Jlezi. Antrenor: Alexandru Weber

 

YouTube video

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu