video foto sibiul bate craiova cu un autogol - fc hermannstadt șanse mari să termine pe locul 11 înainte de play out

IbiuFC Hermannstadt a reușit al doilea succes consecutiv în Liga 1, 1-0 cu FC U Craiova și a urcat pe locul 11 în clasament. 

În fața a 4000 de spectatori, FCU Craiova a avut prima ocazie, prin George Ganea, care a trimis pe lângă poarta goală, din afara careului, după ce Letica ieșise și respinsese cu piciorul. Hermannstadt a răspuns prin Iancu, fostul jucător al oltenilor, care  a trimis puternic în transversală, din careu! Și Craiova a avut bară: Bahassa a trimis violent în stâlpul stâng, din interiorul careului, în minutul 42.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Mino Sota a avut prima mare ocazie a reprizei secunde, când, după un corner, a venit din spate la colțul lung și a trimis periculos din apropiere,  dar Gurău a salvat. După o oră de joc, Giovanni ia la țintă bara porții sibiene, cu un șut din 16 metri, mingea fiind ștearsă și de Letica. Golul sibienilor vine în minutul 69, când Balaure centrează tare în fața porții, cu efect, la colțul scurt și Henriques plonjează și deviază mingea în proprie poartă. În avantaj pe tabelă, Sibiul a făcut ce știe cel mai bine, să țină de rezultat și a făcut-o excelent.

video foto sibiul bate craiova cu un autogol - fc hermannstadt șanse mari să termine pe locul 11 înainte de play out

Spre final, pe o contră rapidă, Babic pasează pentru Petrescu, care șutează puternic din 14 metri, dar portarul Gurău salvează.  Se termină 1-0 și Sibiul reușește a doua victorie consecutivă în Liga, depășind pasa neagră în care intrase în iarnă. Totodată, acesta este primul succes din acest an pe noua arenă din Sibiu.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Echipa lui Marius Măldărășanu termină sezonul regular cu 32 de puncte și în acest moment este pe locul 11, pe care îl poate menține dacă Chindia pierde luni, cu Voluntari. Dacă va termina pe 11, Sibiul va avea un program mai avantajos în play-out, cu cinci jocuri acasă și patru în deplasare.  La startul play-out-ului, Hermannsdatd va avea 16 puncte. Cu cele nouă puncte de suspendare dictate în iarnă de Federație, echipa de pe malul Cibinului ar fi prins play-off-ul doar în cazul în care Sepsi va remiza cu FC U Craiova, în meciul decisiv pentru locul 6.

FC Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Biceanu (Saeed 86), Sota Mino – Balaure (Petrescu 86), G. Iancu (Limaj 74), C. Popescu – D. Paraschiv (Babic 86). Antrenor: Marius Măldărășanu

Peste 1000 de fani olteni, deși aceștia aveau interzis pe stadioane

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Deși Comisia de Apel a Federației a menținut suspendarea de 6 etape pentru fanii echipei FC U Craiova, peste 1000 de suporteri olteni au fost prezenți pe noua arenă din Sibiu. Aceștia au făcut deplasarea pe cont propriu, și-au cumpărat bilete online și au stat la tribuna a doua, fără însemne sau bannere cu FCU Craiova. Ultrașii de la Peluza Sud au fost îmbrăcați în negru. Mai mult, pe parcursul primei reprize s-a iscat și o încăierare în zona fanilor olteni, însă aceasta a fost repede aplanată de forțele de ordine. După scandările xenofobe ale unor fani olteni la meciul cu Sepsi, FCU Craiova a pierdut meciul la „masa verde” și a primit o suspendare de 6 etape fără suporteri în deplasare. Comisia de Apel a schimbat decizia în ceea ce privește rezultatul partidei, meciul se va rejuca joi, dar suspendarea suporterilor la meciurile din deplasare a rămas.

 

video foto sibiul bate craiova cu un autogol - fc hermannstadt șanse mari să termine pe locul 11 înainte de play out

 

Ultima oră

Comentariul meu