căutări cu final fericit - torry a fost găsit tocmai la tălmaciu

Cățelușul Torry s-a întors acasă la familia lui după două zile de căutări din partea stăpânilor. Acesta a fost găsit în Tălmaciu.

Torry, un cățel de rasă Shih-Tzu s-a pierdut vineri, 10 martie, în Șelimbăr, în zona intersecției Pictor Brana cu George Coșbuc. Stăpânii lui au fost foarte îngrijorați și au semnalat pierderea în presa locală. Aceștia au oferit o recompensă de 1.000 de euro pentru cine îl găsește.

Citește și: Cățelușul Torry s-a pierdut în Șelimbăr – Se oferă recompensă de 1.000 de euro pentru cine îl găsește

Duminică, 12 martie, Torry s-a reunit cu familia sa. Persoana care l-a găsit era să îl calce cu mașina. Bărbatul în cauză l-a luat acasă în Tălmaciu și l-a îngrijit. După ce a văzut anunțurile cu dispariția lui Torry a intrat în contact cu stăpânii pentru al returna. Acum Torry este acasă cu familia, în siguranță.

„Le mulțumesc tuturor care mi-au dat mesaj sa mă întrebe detalii despre el și locul în care a fost pierdut, celor care l-au căutat și tuturor care mi-au trimis poze cu câini care semănau cu el și nu în ultimul rând omului cu un suflet bun care s-a gândit să ni-l înapoieze” a spus stăpâna lui Torry.

Ultima oră

Comentariul meu