dani coman intenționează să candideze la conducerea ligii profesioniste - ”e un obiectiv pe termen lung”

Președintele lui AFC Hermannstadt, Dani Coman (43 de ani) a anunțat că, pe viitor, își dorește să candideze la  șefia Ligii Profesioniste de Fotbal. Postul ocupat acum de Gino Iorgulescu va fi disponibil abia în anul 2027.

„Avem deocamdată un președinte la LPF, care își face treaba foarte bine, abia a început noul mandat. După ce îl va termina, vom vedea. E adevărat că mă gândesc, e un obiectiv pe termen lung la care mă gândesc”, a anunțat Dani Coman, la Digisport. În mai 2022, Gino Iorgulescu (66 de ani) a fost reales în funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru un mandat de 5 ani.

Hermannstadt este a doua echipă la care Dani Coman ocupă o funcție de conducere, după Astra Giurgiu, unde a activat tot ca președinte în perioada 2015 – 2021.

”Aș vrea decizii drastice”

Dani Coman crede că, dacă se va dovedi că au existat arbitrii care au jucat la pariuri, așa cum se discută, sunt necesare măsuri drastice. „Niciodată nu m-am gândit că ar putea cineva să mă păcălească și să pună la pariuri. Dacă s-ar dovedi adevărat, indiferent că e vorba de jucători, arbitru sau conducători de club, aș vrea decizii drastice, ca să eliminăm odată chestia asta. Vrem să schimbăm ceva? Păi să luăm decizii radicale. Dacă nu, o să fie și anii viitori la fel”, a mai spus Dani Coman, la Liga Digisport.

Ultima oră

Comentariul meu