sute de amenzi pentru vânzătorii neautorizați de mărțișoare și flori la sibiu - cei mai mulți prinși pe semaforului

În perioada sărbătorilor de 1 și 8 martie, peste o sută de comercianți au vândut produse specifice pe domeniul public din Sibiu. Din păcate, alături de aceștia, au existat și persoane care au ocupat spațiul public fără drept, desfășurând activități comerciale neautorizate.

„Poliția Locală a efectuat controale în teren în oraș și a aplicat în această perioadă 100 de amenzi în valoare de 37.400 de lei persoanelor care nu dețineau aviz. Cele mai multe amenzi – 22 – au fost aplicate pe strada Semaforului”, potrivit Primăriei Sibiu. Cu toate că această perioadă a fost una aglomerată și cu un mare număr de vizitatori în oraș, autoritățile s-au asigurat că regulile și normele legale au fost respectate, iar comercianții care au obținut avizele au putut să își desfășoare activitatea în siguranță și fără probleme.

În același timp, Poliția Locală Sibiu încurajează toți cei care doresc să își desfășoare activitatea comercială în spațiul public să se conformeze cu normele legale și să obțină avizele necesare pentru aceasta.

Ultima oră

Comentariul meu