primăria șelimbăr construiește un sens giratoriu în zona în care s-a produs accidentul mortal din iarnă

Un sens giratoriu va fi construit pe bulevardul Mihai Viteazu din Șelimbăr, în zona de blocuri Avantgarden, anunță reprezentanții Primăriei. În acest loc au avut, de-a lungul timpului, o serie de accidente rutiere, cel mai recent fiind cel din luna decembrie, înainte de Crăciun, când doi tineri și-au pierdut viața. 

Primăria Șelimbăr a scos la licitație în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) licitația pentru proiectarea unui nou sens giratoriu pe Bulevardul Mihai Viteazu, în zona ansamblului rezidențial Avantgarden. Lucrarea este evaluată la 75.500 de lei.

„Necesitatea întocmirii proiectelor pe specialitatea drumuri, rețele hidro-edilitate, rețele de iluminat public și cablaj metropolitan, pentru execuția viitoare a lucrărilor, reiese din faptul că amenajarea acestei intersecții va asigura accesul cât și ieșirea de la locuințele din zona Avantgarden”, se precizează în anunțul primăriei referitor la licitație.

Zona Avantgarden din Șelimbăr este cunoscută ca fiind un loc unde pasionații de viteză se întâlnesc și fac curse cu mașini. Aceștia își turează deseori motoarele și circulă cu viteză, fapt ce nu de puține ori a dus la producerea de accidente rutiere grave. 

Ultima oră

Comentariul meu