măgura cisnădie, meci greu duminică la rapid - alexandru weber: ”trebuie să jucăm cel mai bun handbal”

Măgura Cisnădie este outsider în disputa de duminică, din Capitală, cu Rapid București, echipă calificată în optimile Ligii Campionilor. Partida se va disputa duminică, 12 martie, de la ora 15.45 și va fi televizată în direct pe Pro Arena.

După 17 etape, Rapid este pe locul 2, cu 40 de puncte și și-a schimbat zilele trecute antrenorul, danezul Kim Rasmussen fiind numit în locul spaniolului Carlos Viver. Campioana are mare nevoie de puncte, fiind în luptă directă cu Bistrița pentru locul 2, care poate duce în Liga Campionilor.

Măgura este pe locul 9, cu 19 puncte și nu mai are emoții pe acest final de sezon.  ”Nu mă gândesc la noul  lor antrenor sau la ce a schimbat Rapidul, mă gândesc la echipa mea, eu trebuie să o pun în teren, astfel încât să joace cel mai bun handbal. Depinde de noi, de modul cum abordăm jocul. Noi, ca la oricare meci, mergem la victorie, nu mergem ca mielul la tăiere” a spus Alexandru Weber.

Tehnicianul echipei sibiene își dorește ca echipa sa să mai urce în clasament și să termine sezonul în primele opt echipe. ”La noi a fost un sezon cu multe accidentări, cu ghinioane și cu câteva probleme de arbitraj. Toate aceste lucruri, cumulate, ne-au adus aici. Încercăm ca în ultimele nouă etape să arătăm cel mai bun handbal al nostru, chiar dacă ne-am îndepărtat de primele locuri” a mai precizat Weber.

Jocul dintre Rapid București și Măgura Cisnădie va conta pentru etapa 18 din Liga Florilor și va fi arbitrată de Ifrim și Ilisei (ambii din Neamț).

Memoriu fără rezultat

După ce Măgura Cisnădie a fost eliminată din cupă, pierzând în deplasare cu CSM Tg. Jiu, scor 24-27 (13-14), oficialii clubului sibian au depus memoriu la Federația de Handbal, în care au cerut suspendarea arbitrilor A. Manafu (București) și D. Pavel (Buzău). Comisia de Arbitri a răspuns clubului din Cisnădie că, după vizionarea jocului, s-au constat erori de ambele părți, fără a fi influențat rezultatul.  Clubul sibian nu va mai depune Apel la această decizie.  În schimb, conform deciziei Comisiei de Disciplină, organizatorul de competiții de la Măgura, Ioan Precup a fost amendat cu suma de 1.000 lei, pentru ”comportare nesportivă gravă (jigniri) față de arbitrii jocului”.

măgura cisnădie, meci greu duminică la rapid - alexandru weber: ”trebuie să jucăm cel mai bun handbal”

Ultima oră

Comentariul meu