inter sibiu a mai luat un junior - mijlocașul darian muntean a semnat cu trupa lui teodor birț

Echipa de Liga 4 Inter Sibiu a anunțat că a perfectat încă un transfer. Astfel, juniorul Darian Muntean (18) ani a semnat cu Inter, el provenind de la ASFC Interstar Sibiu. Noul venit evoluează pe postul de mijlocaș.

În această iarnă, FC Inter a efectuat cinci transferuri. Pentru ”bleu-albaștri” au mai semnat atacantul Brian Lemac (CSM Deva), fundașii Daniel Tătar (CSC 1599 Șelimbăr), Andrei Șumlea (SCM Zalău) și Raul Vochescu (FC Interstar). ”Există soluții în lot, dar trebuie neapărat să mai aducem un fundaș central. Sper să îl găsim până la reluarea campionatului, așteptăm să înceapă Liga 3 și să vedem ce jucători mai rămân fără contract” a spus președintele lui Inter Sibiu, Teodor Birț.

Sâmbătă, 11 martie, Inter Sibiu joacă la Mediaș, cu Sparta, într-un meci contând pentru etapa 14 din Liga 4. După 13 etape, lider în Liga 4 este AFC Mediaș (39 puncte), urmată de Inter Sibiu (36 puncte) și duelul dintre cele două echipe pentru câștigarea titlului județean se anunță unul foarte strâns.

Ultima oră

Comentariul meu