criminalul de pe constituției, arestat preventiv - a ucis cu sânge rece un om al străzii

Criminalul în vârstă de 68 de ani, care a ucis un om al străzii într-o casă abandonată de pe strada Constituției din Sibiu, a fost arestat preventiv. Acesta este cercetat pentru omor după ce, în seara zilei de 6 martie, în urma unui scandal declanșat pe fondul consumului de alcool, a pus mâna pe un ciocan și l-a lovit în zona capului pe colegul de pahar. Trupul omului a fost găsit la două zile după crimă. 

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost ucis în data de 6 martie de către un amic alături de care locuia într-o casă de pe Constituției. Scandalul ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool și, după ce și-au aruncat unul altuia vorbe amare, s-au încăierat. De aici și până la crimă a fost un singur pas. Agresorul a pus mâna pe un ciocan și l-a lovit puternic pe colegul de băutură. În acea noapte, omul a dormit cu mortul în casă, iar a doua zi l-a dezbrăcat, l-a târât până în fața imobilului și l-a lăsat să zacă pe pământ, intenționând să îl îngroape. La două zile după crimă, trupul decedatului a fost găsit de către o altă persoană, care a alertat autoritățile. Polițiștii și procurorii au intrat pe fir și au reușit să îl depisteze pe criminal. 

VEZI AICI IMAGINI DIN CASA CRIMEI 

Criminalul a fost depistat rapid de polițiști și și-a recunoscut fapta. Procurorii au propus ca el să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, măsura fiind admisă de judecători. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu ți în consecință: (…) dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 09.03.2023 până la data de 07.04.2023, inclusiv, a inculpatului T.N. cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată în soluția pe scurt publicată pe Portalul Instanțelor de Judecată. 

CITEȘTE ȘI: Bărbat găsit decedat pe Constituției

Ultima oră

Comentariul meu