viorel teacă povestește despre viața la sibiu - "când m-am mutat aici, mă gândeam că nu-s locuitori"

Polițistul Viorel Teacă a fost invitat la emisiunea matinală de la Radio România Actualități, acolo unde a povestit despre viața la Sibiu, popularitatea sa pe TikTok și despre cât de greu este să fii actor într-un film polițist.

Într-un interviu recent, Teacă a vorbit despre viața sa în orașul transilvănean și despre cum își găsește inspirația pentru TikTok-uri. Acesta a menționat că Sibiul este liniștit, iar mulți dintre vizitatorii orașului chiar se întreabă unde sunt locuitorii. „Nici țipenie de om pe stradă, ca de obicei. Prima dată când m-am mutat aici acum 2 ani de zile, mă gândeam că nu-s locuitori în Sibiu, față de București unde acum 2 săptămâni de zile am avut filmările. E foarte liniște și mulți care vin aici în Sibiu se întreabă unde sunt oamenii din Sibiu, dacă e populat” a menționat Teacă.

Viorel Teacă și-a câștigat titlul de „polițist cool” prin abordarea sa amuzantă și prietenoasă față de comunitate. În interviu, acesta a dezvăluit că multe dintre ideile sale pentru TikTok-uri vin de la soția sa și de la fiul său în vârstă de 9 ani. „Ideile pentru tiktokuri îmi vin instant, la fața locului, dar foarte multe idei vin și din partea soției mele pe care de o întreb <<Cum ar trebui să fie polițistul pentru civili?>> și atunci îmi dă idei. Copilul meu de 9 ani vine și îmi spune <<Aici n-ai făcut bine, te-ai făcut de râs sau aici trebuia să zâmbești mai mult>>. Multe dintre ideile de pe tiktok sunt ale băiatului meu” a mai menționat Teacă

Serialul de pe AXN, o provocare

O altă întrebarea fost legată de experiența acestuia într-un serial polițist românesc. Viorel Teacă a subliniat că a fi actor în filme cu polițiști este mult mai dificil decât a fi polițist în viața reală. „E mai greu să fii actor în filme cu polițiști decât să fii polițist. Cu actoria asta în viața de zi cu zi noi ne confruntăm tot timpul, dar să fii actor pe bune, într-un film cu polițiști e puțin mai greu, mai ales că e pentru prima dată când eu și cei 7 colegi ai mei participăm într-o astfel de producție” a spus polițistul în interviul acordat pentru Radio România Actualități.

YouTube video

În final, polițistul a adus în discuție importanța adaptării la schimbările și inovațiile tehnologice în interviul acordat. Cu 700.000 de urmăritori pe această platformă, Viorel a atras atenția prin videoclipurile sale amuzante și educative despre viața unui polițist în Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu