ofertele „last minute” ocolite de sibieni - agent de turism: „oamenii au devenit mai precauți”

Mai este puțin și sezonul vacanțelor va începe. Sibienii sunt însă precauți în ceea ce privește planificarea vacanței și aleg să stabilească toate detaliile și să facă rezervările din timp. 

Sibienii au devenit mai calculați, astfel din ce în ce mai mulți aleg să își programeze vacanța din timp. Avantajele acestui lucru este faptul că pot beneficia de reduceri, dar și că se pot asigura că nu o să aibă parte de surprize neplăcute. 

„S-a simțit o creștere pe partea de rezervări din timp, sibienii au devenit mai precauți de când cu dispariția covidului. Sibienii nu ar trebui să aștepte, este perioada perfectă pentru înscrieri, cu cât ne apropiem de perioada de vacanță încep prețurile să crească” ne-a spus Bogdan Iancovici de la Sobis Turism.

Agențiile de turism recomandă vacanțele programate din timp 

Agențiile de turism din Sibiu susțin că este mai bine să ne programăm vacanța din timp, pentru a putea beneficia de reducerile apărute pe piață. „Sunt foarte mulți sibieni care își iau din timp bilete și rezervări. Noi le recomandăm să facă așa, pentru că pot profită de reducerile erling booking care sunt pe piață acum” a spus Irina de la Tramp Travel.

Sibienii care aleg să își planifice vacanța din timp se pot bucura de o reducere de până la 30%. „Trendul diferă de la lună la lună, însă cei care își iau din timp pot beneficia de  anumite reduceri, între 10% și 30%, depinde de fiecare hotel” a spus Flaviu Virca de la Air Tour Travel.

În ceea ce privește preferințele sibienilor, aceștia aleg destinațiile cu zboruri directe din Sibiu, precum Grecia, Egipt sau Bulgaria. Cea mai căutată destinație rămâne Turcia, dar Grecia și Bulgaria sunt și ele în topul preferințelor sibienilor.

Citește și: S-au scumpit vacanțele – Sibienii plătesc cu treizeci la sută mai mult pentru un sejur

Ultima oră

Comentariul meu