noi spații de servicii deschise pe autostrada sibiu - deva
foto: arhivă

Patru noi spații de servicii s-au deschis, joi, pe autostrada A1, în zona localităților Pecica și Orăștie. Acestea dispun de sute de locuri de parcare, stații pentru încărcarea vehiculelor electrice și stații pentru carburanți. În plus, zonele includ și spații comerciale și toalete publice. 

Spațiul de servicii din zona localității Pecica dispune de 158 de locuri de parcare pentru autoturisme (79 pe Calea 1 și 79 pe Calea 2), 10 locuri de parcare pentru autoturismele deținute de persoane cu dizabilități (5 pe Calea 1 și 5 pe Calea 2), 28 de locuri de parcare pentru camioane (14 locuri pe Calea 1 si 14 locuri pe Calea 2) și 18 locuri de parcare pentru autocare (9 locuri pe Calea 1 și 9 locuri pe Calea 2). De asemenea, sunt câte 4 locuri pe fiecare cale pentru încărcarea vehiculelor electrice, două stații pentru carburanți (câte una pe fiecare sens de mers) și două stații pentru alimentarea cu GPL (câte una pe fiecare sens de mers). Zonele mai includ spații comerciale, restaurant/fast-food și toalete publice, notează Mediafax.

În zona localității Orăștie, spațiile de servicii includ 202 de locuri de parcare pentru autoturisme (105 pe Calea 1 și 97 pe Calea 2), 10 locuri de parcare pentru autoturismele deținute de persoane cu dizabilități (5 pe Calea 1 și 5 pe Calea 2), 28 de locuri de parcare pentru camioane și autocare (14 locuri pe Calea 1 si 14 locuri pe Calea 2), 8 locuri pentru încărcarea vehiculelor electrice (4 locuri pe Calea 1 si 4 locuri pe Calea 2), două stații pentru carburanți (câte una pe fiecare sens de mers) și două stații pentru alimentarea cu GPL (câte una pe fiecare sens de mers). Și aici vor fi disponibile spații comerciale restaurante/fast-food și toalete publice.

CNAIR anunță că în următoarea perioadă vor fi deschise alte 6 spații de servicii, între Arad și Lugoj, pe A1: două în zona localității Șagu, două în zona localității Giarmata și două în zona localității Recaș.

Ultima oră

Comentariul meu