bărbatul găsit mort pe constituției în sibiu a fost ucis - criminalul a fost reținut

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit, miercuri seara, decedat în apropierea unei case părăsite de pe strada Constituției din Sibiu. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cum anume a survenit decesul. Se pare că sibianul a fost ucis de un amic, în urma unui scandal aprins izbucnit în data de 6 martie. Agresorul l-a lovit cu un ciocan în cap până când omul a intrat în stare de inconștiență. Polițiștii l-au depistat pe criminal și l-au reținut, urmând ca acesta să fie arestat preventiv.  

S-a dat alarma, miercuri, în municipiul Sibiu, după ce o persoană a găsit un bărbat în stare de inconștiență pe strada Constituției în zona unei case părăsite de la intersecția cu strada Magheru. La fața locului s-a deplasat imediat o ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Bărbatul, care avea 51 de ani, era decedat. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs totul.

Ucis cu sânge rece de un amic

Anchetatorii au stabilit că bărbatul a fost ucis cu sânge rece de către un amic. Potrivit surselor Ora de Sibiu, cei doi erau oameni ai străzii și obișnuiau să se adăpostească în casa respectivă. În seara zilei de 6 martie, în jurul orei 21:00, pe fondul unui conflict spontan, agresorul s-a năpustit asupra victimei, lovind-o puternic cu un ciocan în cap. Lovitura a fost fatală, astfel că bărbatul a decedat.

Oamenii legii au reușit să îl depisteze pe criminal, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Procurorii vor propune joi arestarea preventivă a inculpatului.

Alt om al străzii, mort într-un incendiu în aceeași zonă

În toamna anului trecut, un alt om al străzii, prieten cu cei doi bărbați – agresorul și victima – a murit într-un incendiu izbucnit din cauza unei lumânări. Pe atunci, aceștia se adăposteau în casa respectivă, unde s-a produs de această dată crima. Bărbatul mort în incendiu avea 53 de ani.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE INCENDIU

Ultima oră

Comentariul meu