video revenirea lui ionuț stoica a adus un plus de siguranță în defensiva lui fc hermannstadt - ”va fi un play-out încins”
Căpitanul lui FC Hermannstadt, Ionuț Stoica (35 ani) a revenit de două săptămâni pe teren, după ce a stat pe tușă circa două luni, din cauza unor probleme la tibie. Fundașul central a depășit însă momentul dificil și a revenit pe teren, dând siguranță defensivei sibiene în ultimele trei jocuri.
”A fost cea mai lungă perioadă de absență a mea, am stat cam două luni accidentat, am mai avut o dată  probleme și am stat o lună. Mi-a fost greu, este greu să stai pe margine, să vezi băieții că joacă, să nu fii în teren, să simți presiunea și atmosfera. Le mulțumesc foarte mult colegilor pentru mesajul pe care mi l-au dat din cantonament de ziua mea. Suntem un grup unit, cred că ar fi făcut pentru oricare altul și este normal să se întâmple asta într-o echipă” a spus Ionuț Stoica.
Căpitanul echipei sibiene spune că play-out-ul va fi foarte echilibrat și lupta pentru evitarea retrogradării se va duce probabil până în ultima etapă. ”Este cel mai încins campionat din ultimii ani, nu știu dacă a mai fost așa. Cred că în play-out se va juca până în ultima etapă, va fi foarte încins. Oricine poate bate pe oricare, așa a fost tot campionatul, nu este vreo echipă care să nu bată pe nimeni”.

”Încrederea contează cel mai mult”
Stoperul lui FC Hermannstadt este convins că victoria cu Rapid reprezintă un restart pentru echipă, iar moralul este acum unul mult mai bun. ”A fost superb, o atmosferă superbă, se vede și la televizor, dar mai ales din teren, suporterii giuleșteni sunt cei mai fanatici. Mă bucur mult că am câștigat, era foarte important pentru noi, avem nevoie de moral, avem nevoie să redevenim un grup și să avem încredere în noi. Asta contează cel mai mult, încrederea. La penalty îmi treceau fel de fel de gânduri, este greu să fii penalizat în minutul 92 cu lovitură de pedeapsă, mi se părea că totul era împotriva noastră”.
Ionuț Stoica s-a lansat în fotbal de la FC Oltchim și a mai jucat la CSM Rm. Vâlcea (2011-2016) și  CS Mioveni (2016-2017). Din 2017, fundașul central joacă pentru Hermannstadt, încă de când sibienii erau la Liga a II-a.

Ultima oră

Comentariul meu