fc hermannstadt, șanse minime să prindă locul 11 - în play-out va juca patru meciuri acasă și cinci în deplasare

FC Hermannstadt va avea un program dificil în play-out, unde, cel mai probabil, va juca doar patru meciuri la Sibiu și cinci în deplasare. 

Echipa lui Marius Măldărășanu se pregătește de un play-out de foc, în care va juca nouă partide. Înainte de ultima etapă a sezonului regular, când va juca duminică, de la ora 21.00, pe noua arenă din Sibiu, cu FC U Craiova, Hermannstadt este pe 13 în clasament, cu 29 de puncte.

Conform algoritmului în play-out, echipele situate pe locurile 7-11 în sezonul regular vor avea avantajul de a juca cinci meciuri acasă și patru în deplasare. În schimb, formațiile situate pe locurile 12-16 în sezonul regular vor juca patru meciuri acasă și cinci în deplasare.

Hermannstadt mai are șanse extrem de reduse de a mai prinde locul 11. Pentru a mai urca două poziții, Sibiul trebuie să câștige sâmbătă cu FCU Craiova, iar Botoșani și Chindia, care au două puncte avans, să piardă.  Botoșani va juca vineri pe teren propriu cu Mioveni, iar Chindia are meci luni, pe teren propriu, cu Voluntari și pare greu de crezut că ambele echipe vor pierde. Dacă ar fi la egalitate de puncte cu Botoșani sau Chindia, Sibiul este dezavantajată de jocurile directe contra acestora.

În ultimul meci din sezonul regular, FC Hermannstadt va juca duminică, de la ora 21.00, cu FCU Craiova, pe noua arenă din Sibiu. Trupa lui Marius Măldărășanu mai are un motiv să joace la victorie. Având acum 29 de puncte, dacă pierde sau face egal cu Craiova lui Mititelu, Sibiul va începe în play-out cu 15 puncte, sigura diferență fiind dacă o realizează cu rotunjirea punctelor sau nu. În schimb, doar dacă învinge pe FC U Craiova, Sibiul va începe în play-out cu 16 puncte.

fc hermannstadt, șanse minime să prindă locul 11 - în play-out va juca patru meciuri acasă și cinci în deplasare

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu