Dosar penal pentru doi șoferi prinși băuți la volan în Sibiu și Moșna
foto: arhivă

Doi șoferi băuți au fost depistați, în trafic, în Sibiu și Moșna, de polițiștii sibieni. Amândoi s-au ales cu dosar penal. 

Primul șofer a fost depistat marți, în jurul orei 13:00, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul Mihai Viteazu.  „Polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un sibian în vârstă de 46 de ani. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat un rezultat de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01,00, în localitatea Moșna, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au oprit pentru control un alt autoturism condus pe DJ 141 de către un localnic în vârstă de 36 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică