distracție maximă la caro - dj-ul ben boogner și dj adriano vor încinge atmosfera

Weekendul se apropie cu pași repezi, iar Caro Sibiu s-a pregătit pentru a oferi sibienilor petreceri incendiare, animate de cei mai buni Dj. Muzică de calitate, băuturi delicioase și oameni cu chef de distracție, toate se găsesc la clubul de pe strada Gimnasticii.

La fel cum ne-a obișnuit în fiecare weekend, Caro dă startul distracției cu o petrecere de neratat. Cei care își doresc să danseze până dimineața pe ritmuri retro sunt așteptați vineri, 10 martie, la Caro Club, de pe strada Gimnasticii, nr. 39. Distracția începe la ora 22:00. DJ-ul Ben Boogner va fi cel care va ține atmosfera „în priză” toată noaptea. Intrarea este gratuită, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0758 659 223.

distracție maximă la caro - dj-ul ben boogner și dj adriano vor încinge atmosfera

Distracția continuă și sâmbătă seară, 11 martie, la Caro. Dj Adriano „va încinge” atmosfera de la ora 22:00. Sibienii sunt așteptați să danseze pe cele mai tari hit-uri până la orele dimineții. Muzica, băuturile și atmosfera se vor ridica la nivelul așteptările tuturor celor care vor să își petreacă o seară în clubul recent deschis de pe strada Gimnasticii, nr. 39.

Nu rata nopțile „nebune” din Caro, clubul care a dat un suflu nou vieții de noapte din Sibiu!

Ultima oră

Comentariul meu