Concurs de idei pentru un nou logo al Muzeului Brukenthal - Câștigătorul, premiat cu 4.500 de lei

Muzeul Național Brukenthal a lansat miercuri, 8 martie, un concurs pentru realizarea unui nou logo care să reprezinte instituția. Concursul este destinat artiștilor, graficienilor, firmelor de profil, dar și studenților.

În urma competiției juriul va alege la începutul lunii aprilie logo-ul câștigător, urmând ca muzeul să ofere premiul în valoare de 4500 lei.

”Împreună cu echipa managerială ne-am propus ca în anul 2023 să investim într-o nouă identitate vizuală a Muzeului Național Brukenthal. Se simte nevoie de o acțiune de rebranding. Această acțiune face parte dintr-o strategie de marketing mai amplă pe care o dorim să o implementăm instituției noastre. În primă fază vom începe cu realizarea unui nou logo. În acest sens, am dorit realizarea unui concurs de proiecte. Ne dorim un logo atractiv și modern care poate să fie apoi modificat sau completat pe specialitățile noastre, Istorie, naturale, restaurare, artă românească, Brukenthal Kids, artă contemporană etc”, spune Alexandru Constantin Chituță, managerul interimar al Muzeului Național Brukenthal.

 

Ultima oră

Comentariul meu