cine este femeia care și-a abandonat bebelușul la boarta - nicoleta mai are un copil, pe care îl crește fosta soacră
Sursa foto: TikTok

Femeia care și-a abandonat bebelușul într-un șanț de la marginea satului Boarta este cercetată în stare de libertate de oamenii legii. Aceasta și-a abandonat fetița, în vârstă de doar o lună, după un scandal cu iubitul, care nu este tatăl minorei. Audiată de polițiști, ea a spus că nu își mai dorește să se ocupe de creșterea micuței, astfel că DGASPC Sibiu a propus decăderea din drepturile părintești. Sibianca mai are un copil, care este crescut de fosta ei soacră. 

O femeie din județul Sibiu a șocat comunitatea prin gestul inuman pe care l-a făcut, marți dimineața, cu o zi înainte de Ziua Internațională a Femeii. Tânăra în vârstă de 22 de ani și-a abandonat fetița, pe lume de numai cinci săptămâni, într-un șanț de la marginea satului Boarta, din comuna Șeica Mare, în urma unor certuri cu concubinul. Acesta nu este tatăl micuței și, potrivit surselor Ora de Sibiu, de aici a pornit întregul scandal.

VEZI AICI IMAGINI CU BEBELUȘUL ABANDONAT

Sibianca a plecat de la casa bărbatului în dimineața zilei de marți. La ieșirea din sat, a pus bebelușul în șanț, iar lângă a așezat și o sticlă cu lapte, după care s-a făcut nevăzută. Norocul micuței a fost că angajații primăriei din Șeica Mare, aflați în zonă pentru executarea unor lucrări publice, au găsit-o la timp. Imediat a fost dusă la spital în Mediaș, acolo unde medicii au îngrijit-o. 

Nicoleta mai are un copil. Nici pe acesta nu îl crește ea

Andreea Nicoleta G. se numește femeia care și-a abandonat fetița la marginea unui câmp din Boarta. Aceasta are 22 de ani și este din Târnava, dar de ceva vreme locuia în satul ce aparține de comuna Șeica Mare, împreună cu concubinul ei. Copila pe care a abandonat-o a venit pe lume la finalul lunii ianuarie. Femeia nu a fost însă la prima naștere. Aceasta mai are un copil, dar pe care nu îl creștea ea, ci fosta soacră. 

CITEȘTE ȘI: Zeci de persoane vor să o adopte pe micuța abandonată în șanț

În urma incidentului de marți, femeia a declarat că nu vrea să se mai ocupe nici de creșterea și îngrijirea fetiței de doar cinci săptămâni. Protecția Copilului face demersuri acum pentru decăderea acesteia din drepturile părintești.  

Cercetată în stare de libertate 

Polițiștii sibieni s-au sesizat în oficiu în urma întâmplării și au deschis o anchetă penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de abandon de familie și rele tratamente aplicate minorului. Femeia este cercetată în libertate, iar șansele să fie reținută sunt mici, întrucât, spre „norocul” ei, fetița abandonată nu a fost găsită în stare gravă. 

Ultima oră

Comentariul meu