Cele mai inspirate exemple de urări, felicitări și mesaje de 8 Martie
Sursa foto: Freepik

Ziua de 8 Martie este una specială pentru doamne și domnișoare, iar mesajele sunt cea mai populară formă de a transmite gânduri bune pentru mame, soții, iubite, colege.

Mai jos se găsesc cele mai inspirate urări de Ziua Femeii, potrivit Digi24.

Mesaje de 8 martie pentru mame

La mulţi ani, mamă! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc!

La Mulți Ani celei mai dulci mame din întreaga lume! Te iubesc!

În această zi specială, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și pentru cei dragi. Ești un stâlp de susținere, o sursă de inspirație și un exemplu de urmat pentru noi toți. Să ai un 8 Martie extraordinar!

O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!

Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!

De 8 Martie, îți doresc să fii fericită și împlinită, să ai parte doar de zile senine și de momente memorabile, sănătate și mult noroc!

Mesaje de Ziua Femeii pentru iubită sau soție

Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet!

Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!

Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!La multi ani de 8 martie!

Iubita mea, te felicit de 8 martie, Ziua Femeii! Vreau să-ți mulțumesc că ai apărut în viața mea. Fără tine, nu aș zâmbi așa, nu m-aș trezi dimineața cu o dispoziție atât de bună, nu aș simți atâta căldură și grijă.

Mesaje de 8 Martie pentru colege

Te felicit cu ocazia Zilei Femeii! Îți doresc multe momente minunate, realizări și multe bucurii în familie.

Îți doresc iubire, prietenie, respect, bunăstare, pace și înțelegere! La mulți ani cu ocazia zilei de 8 martie!

De 8 Martie, îți doresc să fii mereu înconjurată de iubire, respect și admirație. Fie ca zâmbetul tău să fie mereu luminos și speranța mereu vie. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei de 8 martie și îți doresc o casă plină cu flori și oameni dragi mereu alături! Să ai răbdare chiar și pentru cei mai neascultători oameni din jur. Fericire, iubire mare și succes în toate! La mulți ani de ziua femeii!

Femeia este simbolul dragostei, al devotamentului și al puterii. La mulți ani tuturor femeilor minunate, care ne inspiră și ne fac să fim mai buni! La mulți ani, femeilor frumoase și puternice!

Fie ca viața să vă ofere mereu motive de bucurie și sănătate, iar iubirea să vă înconjoare mereu!

Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!

La Mulți Ani! Fie ca acest 8 Martie să îți aducă multă fericire și împlinire! Să fii iubită și apreciată mereu pentru tot ce faci!

8 Martie – Ziua internaţională a femeii (ONU)

În 2023, Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU), sub tema „DigitALL: Inovaţie şi tehnologie pentru egalitatea de gen”, celebrează femeile care susţin avansarea tehnologiei transformatoare şi a educaţiei digitale. Potrivit ONU, cu acest prilej se va explora impactul decalajului digital de gen asupra creşterii inegalităţilor economice şi sociale şi se va evidenţia, de asemenea, importanţa protejării drepturilor femeilor şi fetelor în spaţiile digitale şi a abordării violenţei de gen online. (www.un.org)

Vieţile noastre depind de o puternica integrare tehnologică: participarea la un curs, apelarea celor dragi, efectuarea unei tranzacţii bancare sau rezervarea unei întâlniri medicale. În prezent, totul trece printr-un proces digital. Cu toate acestea, 37% dintre femei nu folosesc internetul. Cu 259 de milioane de femei mai puţine au acces la internet decât bărbaţii, chiar dacă reprezintă aproape jumătate din populaţia lumii, arată ONU.

Ultima oră

Comentariul meu