cel mai mare eveniment de trap din sibiu - nane, rava și amuly concertează la backyard

Cea mai tare petrecere din Sibiu va fi găzduită la Backyard, unde vor urca pe scenă artiștii momentului de muzică trap din România – Nane, Rava și Amuly.

Sibienii, care vor să petreacă o seară de neratat pe hit-urile muzicii trap românești, sunt așteptați sâmbătă, 13 mai, între orele 20:00 – 01:00 la The Home of Backyard. Concertul este dedicat generației Z, însă sunt așteptați toți iubitorii celui mai în vogă gen de muzică.

Artiștii celebri vor concerta în premieră la Sibiu, grație celor de la Backyard. Atmosfera se anunță a fi una plină de energie și muzică în trend. Mediul petrecerii va fi unul dinamic, la fel ca toate petrecerile marca genZ, care vor urma la Backyard.

Biletele sunt limitate

Biletele sunt puse la vânare cu prețul de 150 lei. Cei care au achiziționat deja bilete vor primi un voucher de 50 lei, la fel ca și cei care vor cumpăra bilet până în data de 12 mai. Acestea pot fi achiziționate online.

De menționat este că accesul este permis persoanelor 16+. Generația Z cu vârste cuprinse între 16-18 ani va putea intra doar pe baza unei declarații semnate de către părinți, care va fi disponibilă în curând.

Mai multe detalii, găsiți pe – pagina oficială de facebook – GenZ.

Ultima oră

Comentariul meu