Accident pe strada Salzburg în Sibiu - Printre victime, doi copii de 2 și 4 ani
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Polițiștii rutieri au intervenit, miercuri după-amiază, la un accident de circulație produs pe strada Salzburg, din municipiul Sibiu. Două mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului, patru persoane au fost rănite. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Monaco, o femeie în vârstă de 23 de ani, din județul Sibiu, a pătruns în intersecția cu strada Salzburg fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre aeroport de către o femeie în vârstă de 40 de ani din județul Timiș.

În urma impactului, doi copii, în vârstă de 2, respectiv 4 ani, pasageri în autoturismul condus de către femeia din Timiș, precum și o pasageră în vârstă de 23 de ani, din celălalt autoturism, au fost transportați la spital conștienți. „În accident au fost implicate două femei și doi băieți. Echipajul SMURD a evaluat medical copiii, ambii fiind transportați la CPU Luther. Un copil de 2 ani prezenta un traumatism facial, iar celălat copil, în vârstă de 4 ani, acuza dureri abdominale”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. Cele două femei au fost evaluate de ambulanță, una dintre ele fiind dusă la spital.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu