video - pene de curent la concertul the motans de la versailles - proprietar: ”nu a fost nicio problemă. a pornit imediat generatorul”

Situație delicată în timpul concertului The Motans, susținut pe patru martie la Sibiu. Se pare că pe parcursul evenimentului, de mai multe ori s-ar fi luat curentul, iar cei prezenți au fost nevoiți să aștepte până ce acesta a revenit. De altfel pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini și comentarii pe marginea acestui incident. Reprezentanții Versailles Weddings & Events spun însă că probemele au fost rezolvate rapid.

Primul weekend de primăvară a fost unul cu peripeții pentru cei de la The Motans. Aceștia au venit la Sibiu pentru a susține un concert la Versailles Weddings & Events. Sute de persoane au participat la eveniment, însă nimeni nu se aștepta să apare probleme din cauza întreruperii curentului electric. Se pare că de câteva ori s-a luat curentul, iar participanții au fost nevoiți să aștepte până ce acesta a revenit. Cel puțin una din întreruperile de curent a durat minute bune, iar cei prezenți nu au fost deloc încântați de situație.

Cei de la Versailles spun că totul s-a remediat rapid

Proprietarul Versailles Weddings & Events ne-a transmis faptul că lucrurile nu s-au întâmplat așa, ei având un generator care a pornit imediat ce nu a mai fost curent. De asemenea, acesta susține acest lucru se poate dovedii, în sală fiind amplasată o cameră de supraveghere. 

„În timpul concertului nu a fost nicio problemă. La început s-a întrerupt rețeaua, dar a pornit generatorul. Problema este că ne merge bine și lumea este invidioasă. S-a întrerupt curentul, dar nu de patru ori. A picat la început, dar a pornit imediat generatorul. Când a venit curentul o secundă a durat până a trecut de pe generator pe curent. Noi suntem singura locație cu autorizație ISU din tot județul Sibiu și avem generator cu automatizare, astfel încât atunci când pică curentul să plece generatorul, dacă pică curentul să putem folosi hidrantul și pompa. Noi avem camere de filmat în sală pe care poate fi văzut că nu s-a luat curentul, am și dovada. Suntem singura locație care avem un astfel de generator. Lumea este răutăcioasă” ne-au transmis reprezentanții Versailles Weddings & Events.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu