letica și balaure, în echipa ideală a etapei - măldărășanu, cel mai bun antrenor al rundei
FC Hermannstadt a furnizat surpriza în runda a 29-a a Ligii 1, câștigând cu 1-0 în Giulești, cu Rapid București.
Specialiștii de la Liga Profesionistă de Fotbal au întocmit echipa ideală a etapei a 29-a, în care se regăsesc și doi jucători sibieni, plus antrenorul Marius Măldărășanu.
Astfel, portarul Karlo Letica și Silviu Balaure au fost în echipa ideală a etapei trecute. Croatul Letica a apărat excelent, culminând cu penalty-ul salvat în prelungiri. Mijlocașul Balaure a fost autorul golului victorios din Giulești, marcat în minutul 32.
Iată descrierea făcută jucătorilor și antrenorului Sibiului de către specialiștii site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal:
”Karlo Letica (FC Hermannstadt / 26 de ani) – ,,A fost în zi mare! A apărat șase şuturi, printre care un penalty.”
Silviu Balaure (FC Hermannstadt / 27 de ani) – ,,A marcat golul care le-a adus sibienilor o victorie mare, prima din 2023”
Marius Măldărăşanu (FC Hermannstadt / 47 de ani) – ,,A pregătit excelent duelul cu echipa în tricoul căreia a cunoscut gloria, reuşind o victorie formidabilă în Giuleşti, în faţa publicului pentru care a rămas un simbol.”
Succesul cu Rapid a fost primul din acest an pentru FC Hermannstadt și a întrerupt o serie neagră, de șapte jocuri fără victorie.
letica și balaure, în echipa ideală a etapei - măldărășanu, cel mai bun antrenor al rundei

Ultima oră

Comentariul meu