încă un șofer prins cu peste 200 km/h pe autostradă - poliția sibiu: „oare s-a supărat pe noi că l-am lăsat fără permis?”

Un șofer a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins de radar, pe autostrada Sibiu – Deva, conducând cu o viteză de peste 200 km/h. Este al doilea șofer prins în aceste zile „zburând” pe șosea. 

Polițiștii sibieni au lăsat fără permis un șofer care „a zburat” pe autostradă. Bărbatul a fost surprins conducând cu 214 km/h.

„Oare acest șofer s-a supărat pe noi pentru că l-am lăsat 120 de zile fără permis!? Nu știm, sperăm doar să învețe ceva din această experiență și ne bucurăm că l-am oprit la timp, înainte de a provoca un accident rutier. Mulțumim colegilor de la A1 pentru vigilență! Locația: A1, km. 268, județul Sibiu”, au scris polițiștii sibieni într-o postare pe pagina de Facebook.

Polițiștii rutieri au acționat și sâmbătă în sistem cascadă pentru prevenirea și combaterea încălcării regimului legal de viteză. Atunci au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care circula cu 210 km/h.

VEZI AICI CE SPUNE ȘOFERUL VITEZOMAN

Ultima oră

Comentariul meu