Bilete ”la stațiune” pentru pensionarii din Sibiu - Sejururi de 16 zile la Geoagiu, Olănești sau Buziaș

Sibienii aflați la pensie se pot bucura de un sejur relaxant în unele dintre cele mai mari locații din țară care oferă tratamente balneare. Casa Județeană de Pensii Sibiu are disponibile bilete din data de 9 martie.

Seniorii pensionați din Sibiu pot opta pentru hotelurile aflat în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice (TBRCM), în stațiunile Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Olăneşti și Pucioasa. Prețul biletelor pentru tratamente balneare începe de la peste 2.500 lei la Hotelul Ceres din stațiunea Pucioasa și nu depășește 2.652 lei, cât costă cazarea la Hotelul Dacia din Covasna. Durata tratamentului balnear este între 12 și 18 zile.

Pensionarii sistemului public de pensii, persoanele asigurate ale sistemului public de pensii și persoanele care dovedesc existența unei afecțiuni medicale care să necesite tratament balnear sunt cele care pot primi bilete pentru tratamente balneare. Mai multe detalii se găsesc aici.

Cei interesați trebuie să se adreseze Casei Judeţene de Pensii Sibiu începând cu data de 08.03.2023, între orele 07:00 – 13:00, la ghişeul 3. De asemenea, pentru a obține un bilet de tratament balnear beneficiarii trebuie să prezinte actul de identitate și biletul de trimitere de la medic.

 

Ultima oră

Comentariul meu