tânăr drogat, prins la volan pe coposu - le-a arătat polițiștilor un permis de conducere fals
FOTO: arhivă

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost oprit în trafic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de către polițiștii sibieni. Acesta le-a dat oamenilor legii un permis de conducere fals, eliberat de autorități străine. Polițiștii au depistat astfel că individul nu avea carnet. Mai mult, se afla și sub influența substanțelor psihoactive. 

În 5 martie, în jurul orei 00:15, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe Bulevardul Corneliu Coposu de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Ludoș.

„Cel aflat la volan le-a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autorități străine, document care prezenta indicii că ar fi fals. De asemenea, din verificările efectuate a rezultat faptul că tânărul nu figurează ca deținător al dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult decât atât, testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la canabis, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Având în vedere cele constatate, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals, conducere fără permis, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu