se întrerupe furnizarea de apă potabilă pe mai multe străzi din șelimbăr
Sursă foto: Pixabay
Furnizarea apei potabile va fi întreruptă marți, 7 martie, pe mai multe străzi din Șelimbăr. Se vor executa lucrări de modernizare a rețelei publice de alimentare cu apă potabilă. 
„Apă Canal Sibiu S.A. anunță că marți, 7.03.2023, în intervalul orar 8 – 12.00, se va executa, în zona DN1, NRE Shopping City, o lucrare de modernizare a rețelei publice de alimentare cu apă potabilă” se arată într-o postare publicată pe pagina de facebook a Primăriei Șelimbăr.
Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile Mihai Viteazu (cu străzile adiacente), Unirii (cu străzile adiacente), Trifoiului (cu străzile adiacente), Gării, în cartierul Tineretului, satul Bungard, zona Trakia și de reprezentanțe auto precum și în incinta Shopping Mall.
„Apă Canal Sibiu SA va pune, la cerere, la dispoziția consumatorilor din zonele afectate, apă pentru utilizare
menajeră. La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispeceratul societății apelând numărul de telefon 0269/222.777. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere” au mai transmis aceștia.

Ultima oră

Comentariul meu