Fericire maximă într-o familie din Sibiu – O mamă a adus pe lume tripleți: Mateo, Matias și Noah

Bucurie fără margini pentru un cuplu din Sibiu, a fost binecuvântat cu trei băieți sănătoși și voinici.

Alexandru și Claudia Trif formează fericitul cuplu din Sibiu care acum 9 luni a aflat că va avea tripleți. Vestea a venit ca un șoc pentru cei doi, fericirea lor fiind greu de descris folosind cuvintele. „A fost un șoc pentru amândoi, dar un șoc pozitiv. Nu ne venea să credem, plecasem pe trotinete de la autobuz și ne opream din 10 în 10 minute și ne venea să râdem. Urma să avem trei copii și prin cale naturală, fără niciun tratament, fără nimic. Era un șoc pentru noi, iar în prima noapte nu am dormit, stăteam, râdeam, ne uitam unul la altul și spuneam că o să avem trei copii” ne-a povestit Alexandru.

Sarcina a fost una ușoară, fără complicații

Pe tot parcursul sarcinii, Claudia nu a întâmpinat probleme, medicii fiind șocați că nu au apărut complicații sau dureri. „Soția a dus 36 de săptămâni fără nicio durere, fără nicio vergetură, fără nicio problemă. Totul a fost super bine, astfel încât medicii au rămas uimiți. Un caz din acesta se întâmplă undeva la câteva zeci de mii, un caz foarte rar și pentru medici. Ei nu au mai întâlnit la maternitatea Sibiu un caz natural, de asta a fost nevoie de mai mulți medici și a fost totul programat cu o săptămână înainte la cezariană” a spus Alexandru.

Fericire maximă într-o familie din Sibiu – O mamă a adus pe lume tripleți: Mateo, Matias și Noah

La naștere au asistat mai mulți medici, atât de la Colegiul Medicilor, cât și de la Facultatea de Medicină. „Au fost șocați pentru că toți trei au fost în același săculeț, toți trei sunt sănătoși, nu au nevoie de anumite intervenții, sunt sănătoși, nu le vine să creadă nici acum. Sunt uimiți. Chiar azi dimineață stăteam cu un doctor de povești și îmi spunea că nu le vină să creadă că au fost toți trei în același săculeț” a mai povestit fericitul tată.

Citește și: Primii tripleți din 2019 la Maternitatea Sibiu – trei fetițe sănătoase

Mămica se simte bine și așteaptă să plece din spital

Claudia va împlini 30 de ani peste câteva zile, iar cel mai frumos „mărțișor” pe care l-a primit a fost nașterea celor trei copii: Mateo, Matias, Noah. Aceștia s-au născut luni, 6 martie, la ora 9:00, toți trei fiind sănătoși. „Soția mea se simte foarte bine, e bucuroasă, e pozitivă deja e cu copii și așteptăm să ne bucurăm de ei și afară din spital”.

Fericire maximă într-o familie din Sibiu – O mamă a adus pe lume tripleți: Mateo, Matias și Noah

Cei doi consideră că sarcina și nașterea au fost una ușoară și datorită faptului că fac sport și au grijă de corpul lor. „Noi suntem antrenori de sport amândoi și cred că asta a jucat un rol cheie în a avea grijă de tine. În ziua de azi asta contează foarte mult să ai grijă de tine și de corpul tău și a crede în Dumnezeu” ne-a spus Alexandru.

Citește și: Tripleţi aduși pe lume la Maternitatea din Sibiu. Doi băieți și o fetiță

Ultima oră

Comentariul meu