Petrecere pe ritmuri hip-hop la Liquid - Grasu XXL, concert la Sibiu pe 11 martie
Sursă foto: Gigxels

Luna mărțișorului aduce la Sibiu unul dintre cei mai cunoscuți rapperi ai României. Grasu XXL va concerta la Liquid Club sâmbătă, 11 martie, iar sibienii sunt invitați să asculte și să se distreze pe hiturile memorabile ale artistului.

Grasu XXL, artist cu o carieră de peste 20 de ani în industria hip-hop, concertează weekend viitor la Sibiu. Liquid Club Sibiu îi așteaptă pe toți care au chef de distracție, începând cu ora 22:00 la clubul de pe strada Someșului, la nr. 19.

Petrecere pe ritmuri hip-hop la Liquid - Grasu XXL, concert la Sibiu pe 11 martie

„Intru-n club, e mult prea plin!/Fac un cocktail, Turbofin/Merg şi-l înscriu şi la OSIM/Că să-nţelegi despre ce vorbim!” unele dintre cele mai cunoscute versuri ale melodiei Turbofin vor răsuna sâmbătă, 11 martie, în Liquid Sibiu. Distracția continuă toată seara pe ritmurile hip-hop ale pieselor cunoscutului artist, Grasu XXL.

Grasu XXL este un showman desăvârșit, reprezentant al culturii Hip-Hop românești încă din 1999, când a lansat primul său album „Personajul Negativ”, alături de Paco 10 Grei. Cu un stil unic și un show original, este unul din artiștii al cărui concert nu trebuie să-l ratezi. Sâmbătă, 11 martie, acesta îi va încânta pe sibienii cu hiturile sale la Liquid Club. Consumația este minimă, prețurile fiind de 1000 lei pentru o Masă Standard și 1500 lei pentru Masa Vip. Biletele se pot achiziționa online și costă 60 RON – Early-bird tickets, 70 RON – Second wave tickets și 80 RON -Last tickets. Pentru rezervări mese și alte informații se poate apela numărul de telefon: 0754 957 066.

Ultima oră

Comentariul meu