video „bijuterie” pe patru roți la liquid money - așii amanetului - schimburi și alte servicii profitabile pentru sibieni

Liquid Money – Așii Amanetului sunt recunoscuți la nivel național pentru serviciile de calitate oferite la casa de amanet din Sibiu. Colecționari și pasionați de artă din toate colțurile țării apelează la Așii Amanetului cu încredere.

De doar câteva zile, în fața renumitei case de amanete de pe strada Șoseaua Alba Iulia, o nouă „bijuterie” pe patru roți și-a făcut apariția. Este vorba despre o mașină de colecție, mai exact un model Jaguar XK120, fabricat în anii ′50. Mașina a fost adusă tocmai din Timișoara pentru a fi expusă la Liquid Money – Așii Amanetului. Atât iubitorii de mașini, cât și colecționarii sunt invitați să afle oferta și să negocieze prețul mașinii de epocă.

Acest model de Jaguar a fost concepută în 1953 și, de-a lungul timpului, s-au fabricat sub 100.000 de exemplare. Modelul de colecție are un motor de 3.4 litri, 6 cilindri în linie și 160 de cai putere și poate fi găsit la Liquid Money. „Bijuteria”, cu diferite îmbunătățiri, a făcut performanță în competițiile din urmă cu 70 de ani, participând la diferite evenimente sportive precum Cursa de 24 de ore Mount Druitt, Le Mans sau NASCAR.

video „bijuterie” pe patru roți la liquid money - așii amanetului - schimburi și alte servicii profitabile pentru sibieni

Servicii avantajoase la Liquid Money – Amanetare, schimburi, negocieri și regim de consignație

Serviciul de consignație de la Liquid Money este unul avantajos atât pentru pasionații de artă sau colecționari, cât și pentru persoanele obișnuite. Așii Amanetului oferă sibienilor șansa să pună la vânzare obiecte care nu mai sunt folositoare, astfel încât în cel mai scurt timp vor primi banii. La Liquid Money – Așii Amanetului poți fi sigur că orice obiect va fi valorificat și vândut într-un timp cât mai scurt. Citește și: VIDEO Regim de consignație profitabil la Liquid Money – Așii Amanetului – „Procesul este unul simplu”

Pe lângă serviciul de consignație, la Liquid Money se pot amaneta obiecte, se pot face schimburi și se pot cumpăra produsele care „fac cu ochiul” clientului la un preț avantajos. Citește și: VIDEO Amanetarea la ”Liquid Money – Așii Amanetului”, cea mai avantajoasă din Sibiu – „La noi totul se negociază”

Liquid Money – Așii Amanetului își mărește „familia”

Dacă iubești să te afli printre obiecte de artă, cărți, bijuterii și alte obiecte de valoare, acum este momentul să profiți de oportunitatea de a te angaja la Liquid Money – Așii Amanetului. Pentru mai multe detalii despre echipa Liquid Money – Așii Amanetului și ești interesat să faci parte din echipa sibienilor poți suna la numărul de telefon 0748 186 200.

Citește și: VIDEO Liquid Money – Așii Amanetului din Sibiu – Transformi în bani orice obiect de valoare sau faci trocuri

 

 

Ultima oră

Comentariul meu