inter sibiu pierde primul amical - unirea alba iulia a câștigat pe ”obor” cu 4-2

Într-un meci amical disputat miercuri, pe Stadionul Obor, Inter Sibiu a pierdut, scor 2-4 în jocul cu Unirea Alba Iulia, echipă care activează în Liga a III-a.

Golurile echipei pregătite de Călin Moldovan au fost marcate de Giura și Greavu. La pauză, Inter a condus cu 1-0, dar în partea secundă, Alba Iulia, echipă care ocupă locul 4 în Seria a IX-a a Ligii a III-a a întors rezultatul. Astfel, Unirea a câștigat cu 4-2, iar Inter Sibiu a suferit prima înfrângere din amicalele disputate în această iarnă.

”În ciuda rezultatului, am făcut un joc bun, am dominat 70% din meci. Dar, au fost greșeli mari individuale, una a arbitrului si trei ale noastre, li s-a dat un penalty pe care nu l-am înțeles și care a relansat jocul. Avem problemele pe care le știam, dar sper să le rezolvăm până la startul sezonului” a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Joi, de la ora 15.30, tot pe Stadionul Obor, rezervele de la Inter Sibiu vor juca cu Alma Sibiu Under 19.

În celelalte amicale din iarnă, ”bleu-albaștrii” au terminat la egalitate cu SCM Rm. Vâlcea (0-0), apoi a câștigat cu CS Universitatea Alba Iulia (3-2), CSM Codlea (4-0) și AFC Quantum Arsenal (5-1).

Conducătorul clubului sibian, Teodor Birț își dorește să mai aducă în lot un mijlocaș central. ”Trebuie neapărat să mai aducem un fundaș central. Sper să îl găsim până la reluarea campionatului, așteptăm să înceapă Liga 3 și să vedem ce jucători mai rămân fără contract. Nu excludem un alt transfer, pe lângă cel al unui fundaș” a anunțat Teodor Birț.

Inter Sibiu: Alchynsky – Oprișor, Bratima, Șumlea, Barbu, Tineiu, Giura, Câmpean, Tătar, Bărculeț, Lemac. Au mai jucat: Greavu, Stoia, Belașcu. Antrenor: Călin Moldovan

Ultima oră

Comentariul meu