individul din țichindeal, care și-a omorât câinii în bătaie, a fost eliberat - este cercetat sub control judiciar

Individul din Țichindeal care și-a bătut cu bestialitate cei doi câini, unul dintre ei găsindu-și sfârșitul în curte, a fost reținut de polițiști. Procurorii au dispus însă continuarea cercetărilor plasându-l pe bărbat sub control judiciar. Acesta a fost eliberat. 

„La data de 28 martie, bărbatul reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  uciderea animalelor cu intenție, fără drept, respectiv schingiuirea animalelor, în conformitate cu prevederile  Legii nr. 205/2004 republicată a fost prezentat procurorului de caz, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 45 de zile”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

VEZI AICI IMAGINILE CU ANIMALELE SCHINGIUTE 

Vă reamintim că bărbatul a fost filmat, în luna iulie a anului trecut, în timp ce își bătea cei doi câini cu o furcă în curtea casei din Țichindeal. Imaginile au fost făcute publice de Ora de Sibiu în urmă cu o săptămână, iar polițiștii s-au autosesizat. Pe numele individului de 41 de ani s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, respectiv schingiuirea animalelor. El a fost reținut, iar ulterior pus sub control judiciar, în timp ce câinele care a supraviețuit agresiunii a fost preluat de Poliția Animalelor și dat în grijă Asociației Animal Life.

Ultima oră

Comentariul meu