foto: mobilizare impresionantă pentru găsirea tinerei dispărute în pădurea dumbrava - patru ore de căutări, dar fără succes - angelika e de negăsit

După patru ore de căutări intense a tinerei studente dispărute în Pădurea Dumbrava, cele peste 350 de persoane se întorc în oraș. Nici urmă de fată, din nefericire. Mobilizarea autorităților și a voluntarilor a fost însă impresionantă. 

Peste 350 de persoane, polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști, pompieri și studenți, au căutat-o toată dimineața pe Angelika Maurer, tânăra dispărută din Sibiu în data de 8 februarie. Acțiunea a început de la ora 10:00, întâlnirea având loc la Uzina de Apă din Valea Aurie. De acolo, oamenii au continuat să meargă pe traseul pe care se presupune că ar fi mers și femeia dispărută. Deplasarea a continuat spre Poplaca.

foto: mobilizare impresionantă pentru găsirea tinerei dispărute în pădurea dumbrava - patru ore de căutări, dar fără succes - angelika e de negăsit

VEZI AICI IMAGINI DE LA CĂUTĂRILE DE JOI

Din nefericire, misiunea s-a încheiat fără succes. Căutările au fost sistate la ora 14:00, astfel că toate persoanele se întorc acum spre Sibiu. Nici urmă de Angelika.

Vă reamintim că Angelika Maurer are 25 de ani, o înălțime de 165 cm, o greutate de aproximativ 75 kg, ochi verzi, păr șaten deschis de lungime medie. Aceasta era îmbrăcată, în ziua dispariției, cu un palton de culoare neagră, pantaloni de culoare închisă și încălțăminte de tip UGG de culoare neagră. Oamenii legii au găsit, la finele săptămânii trecute, telefonul său, portofelul cu acte, cheile de la cămin, dar și o pereche de ochelari, toate în Pădurea Dumbrava. (DETALII DESPRE DISPARIȚIE AICI)

Ultima oră

Comentariul meu