csc șelimbăr debutează pe ”municipal” cu dinamo - remus șerban: ”ne așteptăm la 8.000 de spectatori”

Partida din etapa 18 a Ligii a II-a, CSC 1599 Șelimbăr – Dinamo se va disputa  sâmbătă, 4 martie, de la ora 12.00, pe noua arenă din Sibiu.

Conducătorul echipei de fotbal CSC 1599 Șelimbăr, Remus Șerban se așteaptă ca Stadionul Municipal din Sibiu să fie aproape plin la disputa de sâmbătă, mai ales că Dinamo este o achipă de tradiție, care atrage publicul. ”Ne așteptăm la o afluență mare de public, vor fi probabil 7 sau 8 mii de spectatori. Vrem să fie un eveniment frumos. Echipa nu acuză vreun șoc după rezultatul de la Iași, se antrenează bine, toți jucătorii sunt focusați și determinați. Fără doar și poate, ne dorim cele trei puncte, un egal nu ar fi convenabil”  a declarat Remus Șerban.

Președintele secției de fotbal de la CSC 1599 Șelimbăr spune că sunt discuții ca echipa lui Claudiu Niculescu să dispute toate jocurile rămase din acest sezon pe noua arenă din Sibiu. ”Sunt discuții în acest sens, să jucăm în continuare la Sibiu, dar nu este încă stabilit. În privința dreptului de promovare, vom vedea la vară, acum ne focusăm pe campionat” a mai spus Remus Șerban.

Clubul din Șelimbăr a pus în vânare bilete online pe siteul www.bilete.ro.  Prețul biletelor este 10 lei – peluză, 20 lei – Tribuna II, 30 lei – Tribuna 1 și 200 lei – Lojă.  Tichetele de acces la partida Șelimbăr – Dinamo se vor pune la vânzare și la casele de bilete ale noii arene, vineri, între orele 12.00 – 18.00 și sâmbătă, începând cu ora 8.30.

Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a pierdut primul joc oficial din acest an, 1-4 la Iași, cu Poli și este pe locul 14 în Liga a II-a, având 21 de puncte din 17 partide.  Dinamo este pe locul 6, cu 27 de puncte și se luptă pentru intrarea în play-off, meciul fiind aproape decisiv pentru ”câinii roșii”.
”Călăreții roșii” nu au mai jucat din vara anului 2021  vreun meci pe teren propriu acasă și a evoluat mai întâi la Avrig, apoi la Rm. Vâlcea.  Lucrările la arena din Șelimbăr urmează să se finalizeze la vară, astfel că echipa ar putea juca acolo din sezonul viitor, când va avea ca obiectiv intrarea în play-off.
Peste 300o de fani dinamoviști invadează Sibiul
Suporterii echipei Dinamo București au anunțat că vor invada sâmbătă Sibiul, pentru a își susține echipa în disputa cu CSC Șelimbăr. Asta după ce, zilele trecute, firma Red & White 2022 Management a preluat pachetul majoritar de la Lotus Perfect Products SRL (72,8 la sută din SC Dinamo 1948 SA). Dinamo este pe locul 6 și lupta pentru intrarea în play-off cu Buzău, Miercurea Ciuc și Chiajna  este una crâncenă.
Iată comunicatul postat pe pagina de facebook de către membrii Peluzei Cătălin Hâldan-Dinamo, care continuă să dețină circa 12% din acțiunile clubului:
”Sâmbătă, peste 3000 de Câini la Sibiu! (despre bilete, la final)
Acum o săptămână, planurile noastre se bazau în jurul plății restanțelor și tot ce speram era să trăim. Să câștigăm încă un meci alături de echipa noastră erau un cadou care nu părea a mai fi garantat. Nici nu ne mai interesa că primul meci era programat luni la o oră la care, mulți dintre noi, încă ne justificam salariile, mai mult sau mai puțin. Am fi găsit orice scuză sau, în ultimă instanță, am fi plecat de la birou neanunțați doar pentru a ne vedea echipa.
Lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Viitorul nostru nu doar că s-a luminat, dar toate speranțele s-au retrezit în lumina reînvierii. În mai puțin de o săptămână, al nostru Dinamo rănit s-a ridicat din pat și a început să alerge cu un puls pe care l-am pierdut inclusiv mulți dintre noi, care am crezut că 2023 va fi anul fatal. Vineri am desfăcut primele beri după ce am revăzut Dinamo pe mâini noi, capabile să ne redea motivația de a spera și am continuat până luni când băieții din teren au făcut scorul Ligii 2, arătând că Dinamo este mai aproape de play-off ca niciodată.
Din experiență, știm că poți evita mahmureala doar dacă bem în continuare. Sâmbătă avem toate motivele să o facem. Dinamo, care a renăscut, joacă în centrul țării la o oră la care până și soarele te servește cu o bere. Iar noi nu ne dăm la o parte. Nici de la cântat, nici de la băut. Suntem mai pregătiți ca niciodată să ne facem din nou vocea auzită în deplasare.
Până acum, peste 3000 de Câini și-au anunțat prezența la Sibiu pentru meciul de sâmbătă! Ardealul, Muntenia, Moldova, toate punctele cardinale aduc câinii în centrul țării pentru ceea ce poate fi meciul în care Dinamo renaște ca forță spirituală. Vom umple peluza și tribuna a 2-a și vom cânta de dimineață până seara, iar din Cibin va curge bere rece!
Nu există motive, nu există scuze, nu există nimic mai important ca Dinamo în sâmbăta ce vine. Așadar, Câine, prezența ta e obligatorie!
CU TOȚII LA SIBIU!
Bilete online – luați tot ce a mai ramas la peluza oaspeți (B1, B2, azi se pun și la B3) și la tribuna a 2-a (C1 și C2).
De asemenea, se pot cumpăra și fizic, sâmbătă, de la ora 8:30, direct de la stadionul din Sibiu”
csc șelimbăr debutează pe ”municipal” cu dinamo - remus șerban: ”ne așteptăm la 8.000 de spectatori”

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu