accident cu trei mașini pe bulevardul coposu provocat de un șofer beat - a fugit de la fața locului
FOTO: arhivă

Un șofer beat a provocat un accident pe bulevardul Corneliu Coposu din Sibiu. Omul a lovit două mașini la semafor, iar imediat după producerea coliziunii, a fugit de la fața locului. S-a reîntors în zonă o oră mai târziu, atunci când polițiștii l-au și testat cu aparatul etilotest. 

„La data de 1 martie a.c., în jurul orei 21:15, un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Valea Viilor, în timp ce conducea autoturismul pe bvd. Corneliu Coposu, la intersecția cu str. Berăriei, intersecție semaforizată, cu semafor electric aflat în funcțiune, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din fața sa, oprit la semafor pe banda I și a intrat în coliziune cu acesta. Din impact, mașina condusă de bărbat s-a răsunat pe o altă mașină, oprită la semafor pe banda II”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din fericire, impactul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă șoferul vinovat a părăsit imediat locul evenimentului rutier, revenind în zonă în jurul orei 22:15.

În urma testării șoferilor cu aparatul etilotest, în cazul șoferului care a cauzat accidentul, rezultatul testării a indicat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în continuare fiind deschis, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu