țeavă de gaz, lovită de o mașină de gunoi în valea aurie - locatar: „am simțit un miros puternic”

Un sibian care locuiește în cartierul Valea Aurie a semnalat, pe adresa redacției Ora de Sibiu, că miercuri dimineața mai mulți locatari au rămas fără gaz pentru o scurtă perioadă de timp, iar asta din cauza neatenției șoferului de pe mașina de gunoi. Țeava de gaz a fost lovită și a fost nevoie de intervenția echipelor de intervenție pentru remedierea problemei. 

Sibianul spune că incidentul a avut loc în cursul dimineții de miercuri. Mașina de gunoi a atins țeava de gaz. „Cei de la Soma au trecut din nou ca inconștienții și au lovit țeava de gaz din cartierul Valea Aurie, între străzile Agârbiciu și Sibiel. E a treia oară în ultimii doi ani. De obicei nu trec mașini mari pe aici, ci doar cea de gunoi. Problema a fost că a trecut cu brațul ridicat, din cauza asta a fost lovită țeava”, spune un cititor Ora de Sibiu care locuiește în zonă. 

țeavă de gaz, lovită de o mașină de gunoi în valea aurie - locatar: „am simțit un miros puternic”

Din fericire, nu au fost produse pagube și nu au existat avarii la rețeaua de gaz. Oamenii au simțit însă un miros puternic. „Nu am fost afectați. A fost oprit gazul cât timp s-a lucrat pentru remediere. Mirosea, în schimb, foarte puternic a gaz”, a mai spus cititorul. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri pentru a asigura măsurile de protecție, până la venirea echipelor de intervenție care să remedieze problema. 

Ultima oră

Comentariul meu