studenta dispărută, căutată cu un elicopter și drone - șeful ipj sibiu: „există posibilitatea să nu o mai găsim în viață”
Sursa: Facebook/Profil Public

Angelika Maurer, studenta din Sibiu dispărută la începutul lunii februarie, va fi căutată, joi, de peste o sută de persoană. De asemenea, oamenii legii au solicitat în sprijin și un elicopter, pentru a putea verifica o zonă cât mai largă. Șeful poliției spune că există și posiblitatea ca tânăra să nu mai fie în viață. 

Peste o sută de persoane participă, joi, la căutările desfășurate pentru a o găsi pe Angelika, tânăra în vârstă de 25 de ani din Sibiu, dispărută în data de 8 februarie. Există indicii că fata ar fi plecat în Pădurea Dumbrava, loc în care au fost găsite și multe dintre bunurile ei. 

CITEȘTE ȘI: Tânără din Sibiu, dispărută de zece zile de acasă – Fratele ei o caută cu disperare

Fiind o zonă foarte mare de acoperit, polițiștii au cerut și sprijinul Inspectoratului General pentru Aviație. Un elicopter va survola zona. De asemenea, vor veni și voluntari cu drone. „Sunt angrenate foarte multe forțe pentru că, în ciuda tuturor eforturilor noastre de până acum, nu am reușit să o găsim pe studenta dispărută. Mâine cred că vor fi peste o sută de persoane. Am solicitat și sprijin de la Inspectoratul General pentru Aviație, voluntari cu drone. Solicităm elicopter pentru zonele deschise, nu pentru pădure, pentru a acoperi o zonă cât mai mare. Încercăm, e un areal foarte mare și accidentat terenul pe anumite zone. Trebuie periat cât mai mult și probabil la un moment dat o vom găsi”, a precizat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, Tiberiu Ivancea, șeful IPJ Sibiu.

Acesta spune că iau în calcul și varianta potrivit căreia tânăra nu mai este în viață. Sursele Ora de Sibiu au declarat că există și ipoteza ca Angelika să se fi sinucis. „În zona respectivă au fost găsite buletinul, un telefon. Nu există suspiciuni de răpire. Există posibilitatea să nu o mai găsim în viață, luăm în calcul varianta asta. Obiectele le-am găsit în pădurea Dumbrava, în urma căutărilor. (…) Nu există camere de supraveghere în zona pădurii, unde căutăm, nici în proximitate”, a declarat Ivancea. 

CITEȘTE ȘI: Angelika, studenta dispărută de o lună – Polițiștii i-au găsit telefonul și portofelul în Pădurea Dumbrava – Căutările continuă joi

Vă reamintim că Angelika Maurer a dispărut în data de 8 februarie. Fratele ei a alertat autoritățile șapte zile mai târziu, după ce nu a mai putut să o contacteze. De atunci, au fost desfășurate ample căutări, în special în zona Pădurea Dumbrava, acolo unde au fost găsite multe dintre bunurile personale ale fetei. Joi vor fi reluate căutările, iar oamenii sunt rugați să se alăture. 

Ultima oră

Comentariul meu