au fost depuse patru oferte pentru lotul arpașu de jos - sâmbata de sus al autostrăzii sibiu-făgăraș
foto CNAIR

Patru oferte au fost depuse pentru construcţia Tronsonului 3 (Arpaşu de Jos – Sâmbăta de Sus) al Autostrăzii Sibiu-Făgăraş, a anunţat, marţi, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

“Pentru proiectarea şi execuţia acestui lot, cu o lungime de 17,61 de km şi o valoare estimată cuprinsă între 1,83 de miliarde de lei şi 2,16 miliarde de lei (fără TVA), au depus oferte firme şi asocieri de firme din Italia, Turcia şi Ucraina. Contractul, finanţat prin Programul Transport (fonduri europene), prevede maximum 12 luni pentru perioada de proiectare şi 36 de luni pentru execuţie”, a scris Grindeanu pe Facebook, relatează Agerpres.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ofertele au fost depuse de: Webuild SPA,
Makyol Insaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.S., Mapa Insaat VE Ticaret Anonim Sirketi şi Asocierea Automagistral – Pivden – Rostdorstroy SRL.

Durata contractului este de 108 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie.

Ultima oră

Comentariul meu