un sibian a furat 100.000 de euro din restaurantul în care lucra - a jucat toți banii la păcănele
Sursa: Pixabay

Un bărbat din Tălmaciu a fost reținut de polițiștii sibieni fiind cercetat pentru delapidare. Acesta a furat 100.000 de euro din restaurantul unde era angajat și a jucat toți banii la păcănele. 

„La data de 27 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Tălmaciu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare (13 acte materiale)”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Bărbatul este bănuit că, în perioada iulie 2021 – iulie 2022, în calitate de angajat al unui restaurant din zona Food Court a mall-ului din Șelimbăr, având drept obligație de serviciu gestionarea și depunerea la bancă a încasărilor zilnice de la punctul de lucru situat în localitatea Șelimbăr, și-ar fi însușit în interes personal suma de aproximativ 100.000 de euro din încasările societății. Omul a băgat apoi toți banii la păcănele.

Ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu