trafic îngreunat marți pe valea oltului din cauza unui accident rutier
foto INFO TRAFIC jud. Sibiu

Valorile de trafic sunt foarte ridicate marţi pe DN7, pe Valea Oltului, unde pe ambele sensuri de circulaţie s-au format coloane de autovehicule, în contextul producerii unui accident între două autotrenuri şi al efectuării unor lucrări de toaletare a copacilor.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 211, în apropierea localităţii Robeşti, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate două autotrenuri. Traficul rutier a fost oprit pe sensul către Râmnicu Vâlcea, circulându-se alternativ pe celălalt sens, relatează Agerpres.

Circulaţia va fi reluată normal în aproximativ 30 – 45 de minute, a menţionat Centrul Infotrafic.

Coloanele de maşini s-au format şi din cauză că pe DN 7, în afara localităţii Câineni, au loc lucrări de toaletare a copacilor.

„Valorile de trafic sunt foarte ridicate în zonă, în special din cauza lucrărilor de toaletare a copacilor, ce au loc pe tronsonul kilometric 228+300 de metri – 229+300 de metri, în afara localităţii Câineni, judeţul Vâlcea. S-au format coloane de autovehicule pe ambele sensuri”, precizează sursa citată.

Ultima oră

Comentariul meu