Sibienii de la Elrond lansează o aplicație în premieră mondială - xPortal, noul Revolut, dar cu mai multe funcționalități

Sibienii de la MultiversX, fostul Elrond, lansează o aplicație unică la nivel mondial. Aceasta este similară cu aplicația Revolut, dar va include mai multe funcționalități. xPortal, actuala aplicație Maiar, are deja 1,2 milioane de utilizatori, iar anul acesta va fi lansat primul card in app. 

Marți, 28 februarie, la ora 20:00 MultiversX lansează xPortal, prima super-aplicație ce aduce finanțele și identitățile digitale împreună cu serviciile de mesagerie, facilitând accesul la oportunitățile din Web3 si Metavers pentru toți utilizatorii. Parctic, aplicația este asemănătoare cu Revolut și care introduce noi modalități de interacțiune cu lumea digitală.

Aplicația oferă o suită completă de funcționalități menite să integreze finanțele digitale, monedele tradiționale și cele cripto, alături de componente sociale, precum mesageria instantă sau avataruri generate de AI, dar și un portal către aplicații de generatie nouă ce utilizează blockchain-ul și experiențe în Metavers. xPortal, în pofida multitudinii de funcții, se remarcă prin simplitate, cu o interfață ușor de utilizat și o experiență unică pentru utilizatori, potrivit reprezentanților companiei.

Transferuri prin doar câțiva pași simpli

Prin doar câtiva pași se pot trimite și primi bani, criptomonede sau NFT-uri, face plăți, folosi carduri de debit, urmări investițiile sau naviga ecosistemele financiare, cele cripto sau ale NFT-urilor. Mai mult de atât, cu xPortal, utilizatorii pot personaliza și debloca noi experiențe, prin crearea unui avatar sau prin comunicarea și interacțiunea cu prietenii și nu numai.

“Aplicația xPortal reprezintă un pas important în misiunea noastră de a construi bazele unui nou sistem financiar digital, care să includă lumea fizică și cea Metavers. Viziunea MultiversX este ca toată lumea, indiferent de locație sau de mediul din care provine, să beneficieze de acces rapid și usor la servicii financiare sigure și eficiente, care să îi ajute să își atingă obiectivele și să trăiască o viață mai bună. Toate acestea devin disponibile începând de astăzi.” a declarat Beniamin Mincu, CEO MultiversX Labs.

Accesul utilizatorilor la Metavers, o prioritate

xPortal este, de asemenea, o poartă de acces către o gamă largă de aplicații și experiențe în Metavers. Cu un magazin de aplicații digitale permanent la îndemână, puteți explora cele mai noi și mai interesante aplicații Web3, iar cu ajutorul identității virtuale puteți naviga lumi și evenimente în Metavers, fiecare cu propriile beneficii și experiențe unice și captivante. “Abilitatea xPortal de a face Web3 și Metavers-ul accesibile fiecărui utilizator de smartphone din lume schimbă întreaga paradigmă a experiențelor digitale, de la o promisiune îndepărtată, la o realitate disponibilă acum.” a declarat Sergiu Biriș, Head of Product al MultiversX Labs.

Aplicația are mai mult de 1,1 milioane de utilizatori în puțin peste un an de la lansare, și a fost prezentat pentru prima dată în noiembrie 2022, la ediția din Paris a conferinței xDay. xPortal vine cu misiunea de a facilita accesul următorului miliard de utilizatori către un nou set de servicii, experiențe și aplicații utile, făcând ca finanțele digitale și Metavers-ul să fie disponibile și ușor de utilizat de către utilizatori.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu