video - fc hermannstadt pierde acasă cu ”u” cluj - sibiul, în comă profundă

FC Hermannstadt nu reușește să iasă din criză și pierde și marți, pe noua arenă din Sibiu, 0-1 cu U Cluj, meci contând pentru etapa 28 din Liga 1. 

Clujenii au deschis scorul rapid, încă din minutul 10, după o fază lucrată de Nistor, care a pătruns în careu și i-a pasat în centru lui  Filip, care a înscris cu un călcâi de efect din 6 metri! Condusă pe tabelă, echipa sibiană nu a reușit să își creeze ocazii în prima parte. Mai mult, Thiam de la U Cluj l-a pus la încercare pe Letica în câteva rânduri.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Rapid!

În repriza secundă, Măldărășanu a schimbat sistemul, Sibiul a presat mai mult, dar nu a avut și un dram de șansă, pentru a întoarce rezultatul.  În minutul 70, C. Popescu a centrat perfect de pe flancul drept și Silviu Balaure a reușit să înscrie cu capul, la capătul unei acțiuni superbe.

CITIȚI ȘI: Șoc la Sibiu după înfrângerea cu U Cluj – Măldărășanu se gândește să renunțe: ”Am inițiat o discuție cu conducerea” 

Sibienii s-au bucurat, dar VAR-ul a anulat însă reușita, pentru un ofsaid la limită în primă fază, la pasa lui Biceanu în dreapta, către C. Popescu și neobservat nici de tușier. Sibiul presează, C. Popescu șutează bine de la 20 de metri și mingea deviată de un apărător clujean trece puțin pe lângă poartă.

YouTube video

O altă ocazie mare a venit în minutul 79, când portarul clujean Gorcea a ieșit și a busculat doi jucători, faza a continuat,  Limaj a reluat cu capul din 12 metri, dar pe direcția portarului, care a respins. Centralul Colțescu a fost chemat la VAR de Istvan Kovacs, a revăzut faza și a dictat penalty Pentru Hermannstadt, la reluări fiind vizibil că a portarul Gorcea, când  a ieșit pe centrare, l-a lovit cu genunchiul în piept pe Babic. Croatul a executat slab penalty-ul și portarul Gorcea a blocat. Cu doar trei zile înainte, Babic marcase la Arad tot din penalty. În prelungiri, sibienii au mai așteptat un penalty după un posibil henț în careul clujean, dar decizia VAR a fost negativă. S-a terminat 1-0 pentru U Cluj și Sibiul se afundă în subsolul clasamentului.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Astfel, Hermannstadt nu câștigă în cele șapte jocuri din acest an și este într-o criză profundă, fiind departe de forma arătată la finalul anului trecut. Sibienii rămân pe 13, cu 26 de puncte. Pentru echipa lui Marius Măldărășanu urmează jocul de sâmbătă, 4 martie, din deplasare, cu Rapid, penultimul joc din sezonul regular.

CITIȚI ȘI: Măldărășanu, apărat și criticat de conducere – Ștefan Băcilă: ”Are susținere necondiționată. Nu înțeleg ceva: Cum să joci acasă cu trei fundași?”

Hermannstadt: Letica – I. Stoica, F. Bejan (Iancu 46), C. Ene – Butean, Biceanu, Alhassan (Limaj 57), Opruț – P. Petrescu (Balaure 57), D. Paraschiv (Babic 77), C. Popescu. Antrenor: Marius Măldărășanu

Ultima oră

Comentariul meu