sibian suspectat de furt din locuință în făgăraș - poliția efectuează cercetări
foto: arhivă

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale  efectuează cercetări în cazul unui sibian suspectat de furt dintr-o locuință situată în Făgăraș, județul Brașov. Conform informațiilor, bărbatul ar fi ales o locuință în care nu locuiesc proprietarii și ar fi forțat ușa de acces pentru a pătrunde în interior. Cercetările sunt în desfășurare pentru a se stabili circumstanțele exacte ale cazului și pentru a identifica eventualele probe care să conducă la identificarea și sancționarea persoanei vinovate.

„În data de 16 februarie, anul curent, polițiștii au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul unei locuințe, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.  Cu privire la sesizarea primită, polițiștii au demarat investigații care au dus la identificarea autorului, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, din județul Sibiu, dar care locuiește fără forme legale în municipiul Făgăraș” au transmis reprezentanții IPJ Brașov, potrivit myTEX.

„Ancheta a arătat că bărbatul, profitând de faptul că la adresa respectivă nu locuia nimeni, ar fi pătruns în imobil prin forțarea ușii de acces, de unde a sustras un televizor împreună cu alte bunuri”, a completat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Ultima oră

Comentariul meu